Skip links

Verander radicaal uw manier van beleggen

KOALA Crowd, de vastgoedinvestering die bij u past en ons samenbrengt

Wat is Koala?

Een digitaal crowdlending platform dat alternatieve investeringsoplossingen biedt aan particulieren via innoverende, milieuvriendelijke vastgoedprojecten die op de noden van de samenleving inspelen.

Het is ook een alternatieve financieringsoplossing voor de projecteigenaars die zich willen inzetten om de toekomst te bouwen.

Crowdlending is gereglementeerd!

Crowdlending is een financiële dienst die onderworpen is aan de verplichtingen van de wetgever, de FSMA (de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) en de lECSP (European Crowdfunding Service Provider).

Koala is een crowdlending platform samengesteld uit ervaren en gedreven professionnals. Onze wens is om de investeerders veiligheid, kwaliteitsvolle projecten evenals een optimale strikheid te garanderen in de opvolging en de controle van deze veelbelovende vastgoedprojecten.

Onze waarden

Transparantie

Fundamentele waarde die het mogelijk maakt om het vertrouwen op te bouwen. Aldus geeft Koala u toegang tot de details van de projecten, de investeringsdossiers, de periodieke opvolgingen, voorwaarden en tarieven.

Veeleisendheid

Veeleisendheid is voor Koala een fundamentele waarde gedeeld door onze vastgoed-, juridische en financiële experten.

Prestatie

Onze obsessie is de tevredenheid van onze leden, aan de hand van de voorgestelde duurzame projecten en het rendement op investering van deze projecten.